verzorging
Geef je huid de verzorging die het verdient!
29 mei 2020
PMU
Met PMU onbezorgd de zomer door
29 juni 2020

Eindelijk: de zon schijnt weer! Dat betekent dat je voeten niet langer verhuld hoeven worden door sokken en panty’s, maar weer van de vrijheid mogen genieten. Ze kunnen weer lekker wroeten in het gras of op het strand en spetteren in het water. Maar nadat ze lange tijd zijn verborgen, zien ze er misschien niet meer op hun best uit. Je kunt je hierdoor behoorlijk onzeker voelen. Hoog tijd dus om je voeten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten.

Voetkwaaltjes

In de winter ben je misschien niet zo bezig met de verzorging van je voeten, maar zodra de zomer aanbreekt, zijn de gevolgen van voetverwaarlozing duidelijk zichtbaar. Door veel te lopen of sporten, de verkeerde schoenen te dragen of je voeten niet goed droog te maken, kun je allerlei kwaaltjes oplopen. Laat je voeten daarom onder handen nemen met een uitgebreide pedicure en geef je voeten de aandacht die ze verdienen om zomerproof te worden.

Ontspannen pedicure

Tijdens een ontspannen pedicurebehandeling kun jij heerlijk achterover leunen terwijl je voeten op hun wenken worden bediend. Er wordt gebruik gemaakt van voedende ingrediënten die je voeten de verzorging geven die ze nodig hebben. Zo worden je voeten grondig gereinigd, gescrubd en verlost van overtollig eelt en likdoorns. Ook kunnen drukplekken, kloven en ingegroeide teennagels behandeld worden. Vervolgens worden je teennagels weer netjes geknipt en gepolijst. Zo krijg je heerlijke zachte en mooie voeten waarmee je weer kunt pronken.

Verzorgingstips

Om je voeten zelf in topconditie te houden, kun je een aantal dingen doen. Verwijder nagellakresten altijd met een nagellakremover zonder aceton om uitdroging van je teennagels te voorkomen. Droge nagels scheuren namelijk sneller en zijn dan gevoeliger voor ontstekingen. Ingegroeide teennagels kun je voorkomen door je nagels recht af te knippen, zonder hoekjes. Knip je nagels bij voorkeur af na het douchen, dan zijn ze het zachtst. Zorg wel dat je je nagels niet te kort knipt, want je bent dan minder beschermd tegen voetschimmels. Wil je weer zachte voeten? Gebruik dan een milde scrub, laat je voeten weken in een bad met een bruistablet en badolie, en smeer ze na afloop in met een hydraterende voetcrème.

Zomerse nagels

Niet iedereen bezit het talent om nagels te lakken zonder uit te schieten. Brokkelen jouw nagels continu af of zien ze eruit als een abstract schilderij zodra je in de weer gaat met nagellak? Laat je nagels dan voorzien van een fris nieuw kleurtje door onze professionals. Of je nou een natuurlijke look wilt of juist een vrolijke, opvallende kleur om in de zomerstemming te komen: je hebt de keuze uit talloze soorten en kleuren. Zo weet je zeker dat je nagels perfect uit de verf komen.

Over Gabriella Cosmetics

Gun jij je voeten ook een luxebehandeling? Kom dan langs bij Gabriella Cosmetics om je voeten rijkelijk te verzorgen. Onze gespecialiseerde pedicures weten precies wat je voeten nodig hebben en kunnen je verzorgingstips geven om voetproblemen in de toekomst te voorkomen. Ook kun je je van top tot teen in de watten laten leggen met verschillende schoonheidsbehandelingen. Wat je wensen ook zijn, Gabriella laat je weer stralen!