Specialisten

Injectables/ Botox - Cosmetisch arts

Voor botox behandelingen werken wij samen met een specialist op dit gebied; Dokter Eugene de Zwart-Storm.

Dé trend op het gebied van anti aging is profhilo.

Profhilo is een injecteerbare hyaluronzuur. Het is een echte skinbooster. Profhilo zorgt voor hydratatie, maar stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Door zijn unieke eigenschappen wordt de huid van binnenuit gehydrateerd en krijgt een boost die de huid strakker maakt en veroudering voorkomt.

Profhilo is ook een uitstekende keuze voor u als u geen volume aan specifieke gebieden wilt toevoegen (Dus anders dan fillers)

Profhilo wordt veel gebruikt voor gezichtszones, nek, decolleté.

Naast de standaard botox behandelingen worden ook specialistische botox behandelingen uitgevoerd zoals het verminderen van rimpels en het beter definiëren van de jukbeenderen. Ook zijn er methodes voor het oplossen van bijvoorbeeld overmatig zweten. Voor het vullen van rimpels worden diverse vullers gebruikt. Welke vuller het beste voor u is bespreken we tijdens de behandeling.

Voor meer informatie: www.huiddokter.nl of Optimum Clinics .

Huidtherapie

Laserbehandelingen voor ontharen, behandelen van hyperpigmentatie, steelwratjes, gesprongen haarvaatjes en schimmelnagels. Bij veel zorgverzekeraars worden sommige behandelingen door uw (aanvullende) zorgverzekering vergoed. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende website: www.mediskincare.nl.

"Ontzettend blij met de behandeling voor het verwijderen van steelwratjes en haarvaatjes. de wratjes zijn compleet weg en de haarvaatjes sterk vermindert.

Famke van der veer - Den Bosch

Permanent make-up

Permanent make-up met ervaring.

Een goede opleiding, jarenlange ervaring en een hoog kwaliteitsniveau zijn de sleutelwoorden voor het succes van La Signature. Patricia de Vos is gespecialiseerd in cosmetische permanent make-up. La Signature werkt uitsluitend met natuurlijke pigmenten. Via The American Academy of Micropigmentation volgt zij de laatste ontwikkelingen op dit terrein. De nieuwste technieken op het gebied van permanent make-up leert Patricia bij internationale bedrijven, zoals onlangs bij een masterclass in Zwitserland.

De mogelijkheden zijn wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Lasignature

Toonaangevende merken