Pedicure

Pedicure in Vught

Bent u op zoek naar een professionele pedicure in Vught? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze praktijk in Vught zijn professioneel opgeleide pedicures aanwezig voor de verzorging van uw voeten en teennagels. Onze pedicures helpen u om uw voeten en teennagels in een goede conditie te krijgen en te houden. Hiermee vermindert of voorkomt u problemen in de toekomst. Na onze behandeling zien uw voeten er weer mooi en verzorgd uit.

Waarom een Pedicure?

Er zijn talloze redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. Heeft u bijvoorbeeld klachten aan uw voeten of tenen door eelt, drukplekken, wondjes of een ingegroeide nagel? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten behandelen door onze pedicures in Vught. Zo voorkomt u dat de problemen erger worden. Ook kunnen door goede verzorging bestaande kwalen verminderen of zelfs verdwijnen in de toekomst.

Naast de verzorging van uw voeten geven wij ook advies over voetverzorging en de keuze van uw schoenen. Dit om een nog beter resultaat te behalen.

Pedicure behandelingen

Bij Gabriella Cosmetics bieden wij verschillende pedicure behandelingen aan voor uw voeten en teennagels. Hieronder een korte greep uit onze pedicure behandelingen:
- Teennagels knippen en polijsten
- Nagelomgeving verzorgen
- Verwijderen overtollig eelt
- Verwijderen van likdoorns
- Behandelen kloven
- Behandelen ingegroeide teennagel
- Scrubben van uw voeten

Professionele pedicure

Wilt u lekker achterover leunen terwijl onze pedicures uw voeten verzorgen? Geen probleem! Met onze resultaatgerichte behandelingen houden wij uw voeten en teennagels in uitstekende conditie. U hoeft uw voeten niet de hele dag te verbergen, laat ze zien! Verzorgde voeten dragen namelijk bij aan een gezonder lichaam en geven uw zelfvertrouwen een boost. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Voor een professionele pedicure in Vught gaat u naar Gabriella Cosmetics.

Toonaangevende merken