voeten
De voeten mogen weer gezien worden!
29 mei 2020
Nieuw van Natura Bissé
16 juli 2020

Je uiterlijke verzorging schiet er tijdens het thuiswerken weleens bij in. Zolang de buitenwereld je niet ziet, heb je immers ook geen zin om uren voor de spiegel te staan. Na een tijd niet bij de schoonheidsspecialist terecht te hebben gekund, kan je gezicht waarschijnlijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Zeker nu de zomer eraan komt en je je sociale leven weer langzamerhand kunt oppakken. Tijd, dus, om jezelf weer toonbaar te maken! Klim uit je joggingbroek en laat je gezicht weer stralen met PMU.

We zijn weer open!

Nu de deuren van de schoonheidssalons weer opengaan, is dit de perfecte aanleiding om éindelijk jouw droomuiterlijk te laten verwezenlijken. Niet iedereen is immers een geboren beautyblogger die haar te veel geëpileerde wenkbrauwen moeiteloos omtovert tot die van Audrey Hepburn. En op de een of andere manier komt je winged eyeliner er nooit helemaal symmetrisch uit te zien.

Tijd besparen

Om jezelf tijd en energie te besparen, kun je dan permanente make-up bij Gabriella Cosmetics laten zetten. Gabriella Cosmetics werkt samen met La Signature. Patricia de Vos is een expert in het aanbrengen van permanente make-up. Het voordeel van PMU is dat je niet bang hoeft te zijn dat je make-up uitloopt. Ook niet als je zwemt, hardloopt of van de zon aan het genieten bent. Zo ben je maandenlang verzekerd van jouw zomerlook, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Deze vrije minuten kun je dan gebruiken om gemiste tijd in te halen met vrienden onder het genot van een drankje op het terras.

Aangepast aan jouw wensen

Of je nu houdt van een opvallende look of kiest voor een dun lijntje onder of boven het ooglid, een subtiele lipcontour of wat glans op je lippen wilt aanbrengen: er is veel mogelijk. Er wordt altijd eerst gekeken naar je huid en haar om te bepalen welke kleurpigmenten het beste bij je gezicht passen. Met dunne naaldjes wordt het pigment in je huid gebracht, die in de bovenste laag van je huid blijft zitten. Op den duur zal de kleur gaan vervagen, waardoor het wordt aangeraden om je make-up geregeld bij te laten werken. Zo ben je altijd verzekerd van een natuurlijke look die voldoet aan jouw wensen.

Wimpers en wenkbrauwen

In de zomer krijgt je haar vaak natuurlijke highlights door de zon. Maar ook je wimpers en wenkbrauwen kunnen lichter worden, waar veel vrouwen minder blij mee zijn. Bij Gabriella Cosmetics maken ze je gezicht dan weer sprekend door je wimpers en wenkbrauwen te accentueren. Het kan ook zijn dat je van nature dunne wenkbrauwen of wimpers hebt, littekens hebt of door ziekte helemaal geen haargroei meer hebt. Ook dan is een PMU-behandeling in veel gevallen geschikt. Je hoeft dan niet in de weer met een wenkbrauwpotlood om de haartjes zelf in te tekenen of in te vullen, maar staat elke dag op met natuurlijk ogende wenkbrauwen en wimpers.

Over Gabriella Cosmetics

Heb je er altijd van gedroomd om mooie wimpers en volle wenkbrauwen in de perfecte shape te hebben, of wil je je dunne, bleke lippen voor eens en altijd laten benadrukken? Leg je make-up dan in de handen van Gabriella Cosmetics. Ook kun je er terecht voor huidverbetering, beautytreatments, injectables, pedicure, manicure of Shellac. Zo ga je weer stralend de zomer door!