Valmont


Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

Wat is cellulaire cosmetica?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.

Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:

3 voudig DNA en RNA: deze staan bekend om antiverouderende eigenschappen.
Natrium: houdt het vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxydant.
Calcium: versterkt het membraam van de cel, stimuleert de celdvernieuwing en versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
Magnesium: geeft energie.
Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
Peptides: deze staan bekend om de antirimpelwerking.
Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging.


Valmont behandelingen

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een van de, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont schoonheidsbehandelingen. Door de diversiteit aan behandelingen is er voor ieder huidtype een ritueel. Verbluffende resultaten worden behaald in de behandeling met het Valmont collageenvlies masker.

Wilt u meer informatie over dit prachtige merk?

Stuur een mail naar info@gabriellacosmetics.nl, dan nemen we contact met u op.

Toonaangevende merken