microdermabrasie
Onmisbaar in moderne huidverzorging: microdermabrasie
12 maart 2020
voeten
De voeten mogen weer gezien worden!
29 mei 2020

Je kunt je huid natuurlijk tevredenstellen met een simpele dagcrème. Op goed vertrouwen ga je er maar vanuit dat de ingrediënten die erin verwerkt zitten, je huid in al zijn behoeften voorziet. Maar elke huid is anders, en soms verdient je huid net wat meer persoonlijke aandacht. De huidspecialisten van Gabriella Cosmetics werken daarom met de allerbeste merken op het gebied van huidverzorging en weten precies wat je huid nodig heeft om weer te stralen.

Onrustige huid

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het voor je huid wordt om zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs áls je genoeg slaapt, gezond leeft en een geheel stressloos bestaan hebt, krijgt je huid nog veel te verduren. De huid is als een spons, het absorbeert alle invloeden uit de omgeving. Denk maar aan de lucht: te veel zon en je huid wordt al snel vettig en rood; een te hete douche en je huid voelt ruw en droog aan. Hormonen spelen ook nog eens een rol. Schommelingen in de hormoonhuishouding kunnen het functioneren van de huid verstoren, met een onrustige huid als gevolg.

Persoonlijke behandeling

Voor ieder huidtype is er een specifieke behandeling die hierbij het beste aansluit. Een luxe Valmont-behandeling met een collageenvliesmasker versnelt het huidvernieuwingsproces. Dankzij het voedende mineraalgehalte komt de celdeling namelijk beter op gang. Dat betekent een zichtbaar verjongde en frissere uitstraling. Het vliesmasker heeft een heerlijk kalmerend effect en kan het gezicht zelfs een subtiele lift geven. Kraaienpootjes en fijne rimpels zullen minder opvallen en je doffe huid krijgt weer een natuurlijke glans.

Hydraterend en verfrissend

Heb je last van een droge, ruwe of schilferende huid? Ga dan voor een hydraterende behandeling met de hoogwaardige producten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vochtarme huid grondig gereinigd en opgefrist wordt. Dode huidcellen worden weggescrubd en de vochtbalans wordt weer op peil gebracht, waardoor je huid weer helemaal opleeft en herstelt. Ook wanneer je vermoeid of gestrest bent of gewoon even een momentje voor jezelf wilt, is deze vitaliserende behandeling uitermate geschikt. Ga dus lekker onderuit liggen en ontspan!

Over Gabriella Cosmetics

Bij Gabriella Cosmetics kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling met kwaliteitsproducten van Valmont en Naturita Bissé. Daarnaast kun je persoonlijk advies ontvangen om je huid in topconditie te houden. Als kers op de taart kun je ervoor kiezen om je wenkbrauwen, eyeliner en lippen professioneel op te maken, of je nagels te laten verzorgen. Zo ben je van top tot teen verzekerd van een verzorgde uitstraling.