Forlle’d


De natuurlijke kracht van Forlle’d

De unieke combinatie van laagmoleculaire actieve ingrediënten met geïoniseerde mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen op een veilige wijze diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Deze bijzondere, gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder ver- lies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder.’’ De professionele high-tech Forlle’d producten zorgen voor een natuurlijke regeneratie, waardoor de gezondheid van de huid van binnenuit wordt verbeterd en behouden. We ontwikkelen wetenschappelijke innovaties, die we in onze producten implementeren om huidveroudering te voorkomen. Forlle’d producten herstellen de huidstructuur, stimuleren de collageen- en elastinesynthese en bieden een onovertroffen anti-oxiderende bescherming. Ook verbeteren ze de microf- lora van de huid, waardoor de immuniteit wordt versterkt, wat uiterst belangrijk is voor de gevoelige en de onzuivere huid. Innovatieve laagmoleculaire ingrediënten, veilige afgifte van actieve ingrediënten aan de diepste huidlagen, unieke paten- ten en continue ontwikkeling van nieuwe high-tech oplossin- gen is de formule van Forlle’d. Succes zit in onze filosofie.

Intensieve hydratatie en fysiologische biostimulatie

De wetenschappers van Forlle’d ontwikkelden laagmoleculair hyaluronzuur met unieke eigen- schappen, waardoor de moleculen de huidbarrière kunnen binnendringen, diepe huidlagen kunnen bereiken en de huid langdurig kunnen hydrateren. Volgens laboratoriumtesten dringt tot 75% van het hyaluronzuur van Forlle’d de eerste 8 uur na het aanbrengen de dermis en epidermis binnen. Het laagmoleculaire complex activeert de regeneratie van de huid, herstelt de functie ervan, stimuleert de synthese van het eigen hyaluronzuur, collageen en elastine en vermindert oxidatieve stress. Het unieke, gepatenteerde hyaluronzuur is het hoofdingrediënt van de P-effect producten van Forlle’d.

Herstel van de minerale balans van de huid

De producten van Forlle’d bevatten een uniek complex van micro-elementen. Dit mine- ralencomplex reguleert de minerale balans van de huid. Het vult niet alleen het tekort aan micro-elementen in alle huidlagen aan, maar dient ook als een basisafgiftesysteem van de actieve ingrediënten, inclusief de laagmoleculaire ingrediënten. Het gepatenteerde complex van geïoniseerde mineralen en hyaluronzuur stabiliseert de ruimte tussen de cellen en levert voedingsstoffen aan de huidcellen, stimuleert genezing en regeneratie en herstelt de belang- rijkste fysiologische processen in de huid.

Ontgifting en bescherming tegen vrije radicalen

Laagmoleculair Platinum van Forlle’d is bestand tegen alle vormen van vrije radicalen en con- troleert het photo-aging proces. De producten van de Platinum-lijn vertragen niet alleen de mechanismen van photo-aging, maar ook die van fysiologische veroudering van de huid met behulp van de belangrijkste biochemische reacties, die ten grondslag liggen aan huidveroude- ring. De op platina gebaseerde producten hebben een uitgesproken ontgiftend effect en zijn uitstekend in het bestrijden van verschillende soorten hyperpigmentatie. Ze bevorderen een actievere collageensynthese en een goede structuur van de eiwitten van de huid.

Herstel van de lipidenlaag en bescherming van de huid

De producten van Forlle’d bevatten laagmoleculaire ceramiden, die maximaal ver- enigbaar zijn met de natuurlijke componenten van de huid. Ceramiden vormen een beschermende, ademende barrière die overmatig vochtverlies voorkomt. Hierdoor herstellen de Forlle’d producten de natuurlijk beschermende lipidenlaag en verster- ken ze het beschermend vermogen van de huid, waarbij de vochtbalans in stand wordt gehouden. Vanwege hun hoge biologische beschikbaarheid kunnen Forlle’d producten worden gebruikt voor elk huidtype, zelfs voor de zeer gevoelige en reactieve huid.

Het behoud van een gezond huidmicrobioom

De wetenschappers van Forlle’d behoorden tot de eersten die het belang van het unieke eco- systeem van de huid onderkenden en zagen dat het microbioom kan worden geoptimaliseerd met cosmetische producten. Onze producten gebruiken een filtraat van bacteriën gefermenteerd met druivensap en alfa-glucaan-oligosacchariden. Ze maken ook gebruik van enzymen en andere bioactieve verbindingen die worden geproduceerd door bacteriën die verwant zijn aan de inheemse bacteriën, de zogenaamde pre- en postbiotica. Deze zijn nodig om huidaan- doeningen te normaliseren, die worden beïnvloed door veranderingen in de microflora. De milde en intelligente formule van Forlle’d zorgt voor een gezond microbioom van de huid.

Toonaangevende merken