PMU
Met PMU onbezorgd de zomer door
29 juni 2020
huid
Laat je huid stralen met deze tips!
24 augustus 2020

Na deze drukkende en donkere lockdown-periode, kunnen we wel weer wat zorgeloze zonneschijn gebruiken. Ook je huid heeft een extra dosis energie nodig. Om je te helpen je stralende gloed en dat goede gevoel terug te krijgen, heeft Natura Bissé een verstevigende fluïde met pigment ontwikkeld en een alles-in-één micellar water, beide met de stimulerende kracht van vitamine C.

Eindelijk kunnen we weer genieten van alles waar we dol op zijn: we weer genieten van alles waar we dol op zijn: frisse lucht, goed gezelschap, de zon… In aanloop naar een mooie zomer wil Natura Bissé ook wat positiviteit bijdragen met twee verkwikkende producten met vitamine C. Deze krachtige antioxidant revitaliseert niet alleen de huid, maar ook de geest. Geniet optimaal van de zomer met je nieuwe ‘’beauty-bondgenoten’’: C+C Vitamin Sheer Fluid en C+C Vitamin Micellar Cleansing Water.

Waarschijnlijk is je huid na zo’n lange tijd thuiszitten droog en dof. Stress, blootstelling aan blauw licht of een minder gebalanceerd dragen bij aan de productie van vrije radicalen in de huid. Deze onstabiele moleculen verzwakken de natuurlijke huidbarrière en versnellen het verouderingsproces waardoor je huid een levenloze uitstraling krijgt en vroegtijdig veroudert. Gelukkig kunnen onze lichamen de kracht van antioxidanten, zoals vitamine C, gebruiken in de strijd tegen vrije radicalen. Dit effectieve ingrediënt geeft je huid een prachtige heldere uitstraling en stimuleert de collageenproductie. Omdat de huid niet altijd in staat is zelf voldoende vitamine C aan te maken, voorziet de C+C VITAMIN-lijn van Natura Bissé je huid van al deze gunstige eigenschappen. De nieuwste toevoegingen in deze lijn zijn de C+C Vitamin Sheer Fluid en C+C Vitamin Micellar Cleansing Water.

C+C VITAMIN SHEER FLUID SPF 25

Kleurverbeterende en verstevigende moisturizer
Als je een product zoekt dat de huid laat stralen en een gezonde gloed geeft om mee te pronken, dan is er nu C+C Vitamin Sheer Fluid. Deze krachtpatser met lichtgewicht textuur hydrateert intens, verstevigt en beschermt tegen vrije radicalen. De antioxidanten hebben een anti aging-werking op de lange termijn, terwijl de lichtgevende microdeeltjes de huid egaliseren en kleine imperfecties verbergen. Een must-have voor de zomer!

WAT IS HET EFFECT OP MIJN HUID?

Je huid wordt de hele dag gehydrateerd en voelt steviger, zachter en flexibeler aan.
Laat de huid stralen en zorgt voor een natuurlijke dekking, egaliseert de huidstructuur en minimaliseert imperfecties.

WAAROM IS DIT MIJN NIEUWE BEAUTY-PARTNER?

 • Dit product bevat microdeeltjes voor een natuurlijke gloed. Deze passen zich aan bij verschillende huidskleuren.
 • SPF 25, perfect voor buitenactiviteiten.
 • Drievoudige huidverzorging die hydrateert, verstevigt en kleurt in slechts één stap.
 • Zweet- en vochtbestendig; perfect voor de zomer en sportactiviteiten.

WAAROM IS DIT ZO EFFECTIEF?

Vanwege de ongelooflijk hardwerkende formule met …

 • Gestabiliseerd ascorbinezuur: Een krachtige antioxidant die de aanmaak van collageen en hyaluronzuur stimuleert.
 • Antioxidant complex, limoen- en pomeransextract: Hydrateert de huid intens en biedt een krachtige antioxidant bescherming.
 • Collageen aminozuren in natuurlijk vrije vorm: verstevigt, versoepelt en hydrateert.
 • Vitamine E en F: Rijk aan hydraterende eigenschappen die de natuurlijke huidbarrière versterken.
 • Provitamine D: Voorkomt uitdrogen en activeert de beschermingsmechanismen van de huid. Tegelijkertijd maximaliseert het de aanmaak van vitamine D na blootstelling aan de zon.
 • UVA/UVB bescherming: beschermt tegen UV-straling.

HOE BRENG IK HET AAN?

Gebruik elke ochtend na je cleanser en serum. Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en activeer de lichtgevende microdeeltjes door de fluïde in te masseren met cirkelende bewegingen tot je een egale teint hebt. Verdeel voor een perfecte finish met zijwaartse bewegingen vanuit het centrum van je gezicht naar de buitenzijdes.

C+C VITAMIN MICELLAR CLEANSING WATER

Vitaliserende cleanser en make-up remover

C+C VITAMIN MICELLAR CLEANSING WATER

200 ml / €56,50
Voor gebruik op gezicht, ogen en lippen: Dit verfrissende micellar water is een echte tijdbesparende skincare-held! Reinigt de huid diep, verwijdert make-up en onzuiverheden in slechts één stap en laat de huid gehydrateerd achter met een levendige glow. De zachte formule versterkt de huidbarrière en is geschikt voor alle huidtypes. Omdat je de cleanser niet afspoelt, blijven de actieve ingrediënten achter op de huid en is dit de ideale eerste stap van je beauty-routine.

WAT IS HET EFFECT OP MIJN HUID?.

 • Deze wordt compleet gereinigd zonder make-up residu.
 • Voelt zacht en comfortabel aan, verkwikt en vol energie.
 • De huid wordt gehydrateerd en in balans gebracht .

WAAROM IS DIT MIJN NIEUWE BEAUTYPARTNER?

 • Dit product is 2-in-1 skin care die make-up verwijdert en de huid reinigt.
 • Multifunctioneel voor gezicht, ogen en lippen.
 • Balanceert en behoudt de natuurlijke pH-waarde van de huid.
 • Bevat reinigende ingrediënten, die de huid een boost geven.
 • Geschikt voor alle huidtypes

WAAROM IS DIT ZO EFFECTIEF?

Vanwege de ongelooflijk hardwerkende formule met …

 • Gezuiverd organisch sinaasappelwater: rijk aan verzorgende voedingsstoffen en sporenelementen
 • Zachte actieve reinigers: deze oppervlakte-actieve stoffen creëren micellen om het gezicht te reinigen en te ontdoen van make-up, onzuiverheden, olie en vuil zonder de natuurlijke barrière aan te tasten.
 • Pomerans-extract: Behoudt de vochtbalans in de huid en levert effectieve beschermende antioxidanten.

HOE BRENG IK HET AAN?

Gebruik in de ochtend om de huid te laten ontwaken en te stimuleren en in de avond om de huid te reinigen en make-up te verwijderen. Gebruik voor de ogen en het gezicht verschillende wattenschijfjes. Voor het gezicht: Breng het product aan op een wattenschijfje en reinig je gezicht tot er geen residu meer te zien is op het wattenschijfje. Voor de ogen: Breng het product aan op een wattenschijfje en houdt deze een aantal seconden op je ooglid, waarna je voorzichtig naar beneden beweegt. Voedt hierna met je gebruikelijke toner.

Natura Bissé is in 1979 opgericht als Spaans familiebedrijf. Alle producten worden anno 2020 nog steeds in eigen huis ontwikkeld, in nauwe samenwerking met dermatologen en medisch specialisten.
De filosofie is om vernieuwende behandelingen en producten te ontwikkelen die effectiviteit koppelen aan luxe en beleving. De producten bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen in de kleinst mogelijke moleculaire samenstelling die dankzij unieke transportsystemen – ontwikkeld door het merk zelf – ook in de diepere huidlagen werken aan anti-aging en huidverbetering.
Natura Bissé beperkt zich niet tot óf retail óf spa maar is in beide werelden actief en prominent aanwezig. Wereldwijd is het als exclusief merk verkrijgbaar in toonaangevende salons, vijfsterrenhotels en warenhuizen. In Nederland en België is Natura Bissé verkrijgbaar bij de betere (hotel)spa’s, salons en parfumeriespeciaalzaken.