Manicure

Manicure in Vught

Bent u op zoek naar een professionele manicure in Vught? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze praktijk in Vught zijn professioneel opgeleide manicures aanwezig voor de verzorging van uw handen. Met onze manicure behandelingen houden wij uw handen in topconditie en zien ze er weer mooi en verzorgd uit. Hiermee vermindert of voorkomt u problemen in de toekomst.

Waarom een manicure?

Uw handen werken de hele dag en kunnen best wel wat aandacht gebruiken. Heeft u klachten aan uw handen of wilt u simpelweg dat ze er weer mooi en verzorgd uit zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide behandelingen.

Naast de verzorging van uw handen geven wij ook advies over handverzorging. Dit om een nog beter resultaat te behalen en om problemen in de toekomst te voorkomen.

Manicure behandelingen

Bij onze manicure behandelingen gaat het om de optimale verzorging van uw handen, nagels en nagelriemen. Bij Gabriella Cosmetics bieden wij verschillende manicure behandelingen aan voor uw handen en nagels. Hieronder een korte greep uit onze manicure behandelingen:
- Nagels knippen en polijsten
- Nagelomgeving verzorgen
- Lakken van nagels
- Aanbrengen van Shellac
- Scrubben van handen

Professionele manicure

Wilt u lekker achterover leunen terwijl onze manicures uw handen en nagels verzorgen? Geen probleem! Met onze professionele behandelingen zorgen wij goed voor uw handen en nagels en houden wij deze in uitstekende conditie. Verzorgde handen en nagels dragen namelijk bij aan een gezonder lichaam en geven uw zelfvertrouwen een boost. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Voor een professionele manicure in Vught gaat u naar Gabriella Cosmetics.

Toonaangevende merken