Nieuw van Natura Bissé
16 juli 2020
vitamines
De juiste vitamines voor je huid!
5 november 2020

Jouw geplande vakantie dit jaar in een mooi, warm land is wellicht ingeruild voor een ligbed in de tuin. Jammer, maar ook in je eigen tuin is het prima mogelijk om een goede lading vitamine D binnen te krijgen! En dat is, met mate natuurlijk, helemaal niet verkeerd. Je huid, botten en gebit hebben er allemaal baat bij. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat jouw huid blijft stralen, zónder deze te beschadigen?

Dagelijkse routine

Tijdens de zomer willen we graag een gezonde summer glow krijgen en deze daarna zo lang mogelijk vasthouden: een mooie, gezonde teint zonder oneffenheden. Door een paar simpele handelingen uit te voeren waarmee je je huid voedt en beschermt, kom je al een heel eind. Zorg daarom voor een routine waarvan jij zeker weet dat je het volhoudt. Let daarbij op wat je huid het meest nodig heeft. Vaak is dat in ieder geval een goede reiniging en een middel waarmee je de huid hydrateert. Daarnaast is het blijven smeren van een goede zonnebrand ook belangrijk. Hierdoor weet je zeker dat je voldoende beschermd bent.

Douchen en masseren

Om je huid gehydrateerd te houden, is het van belang niet te warm te douchen. Met een warme douche spoel je de natuurlijke oliën af, deze oliën zijn essentieel voor een gezonde stralende huid. Mis je deze, dan droogt de huid uit. Een ander methode om je huid op natuurlijke wijze te laten stralen, is middels een gezichtsmassage. Masseer je gezicht met olie en met opwaartse bewegingen. Richt je hierbij vooral op je voorhoofd, wangen en kaaklijn. Door de bewegingen stimuleer je de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor een gezonde, frisse huid.

In beweging!

Wellicht moet je er niet aan denken in de warmte, maar sporten heeft een positieve invloed op de huid. Het stimuleert namelijk de bloedcirculatie. Automatisch wordt hierdoor de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen verbeterd. Tijdens het sporten transpireer je uiteraard. Door het transpireren komen de opgehoopte afvalstoffen naar buiten. De combinatie van deze invloeden maakt het dat de huid opfrist, minder oneffenheden vertoont en gaat glanzen. En tegelijkertijd onderhoud je je lichaam natuurlijk ook!

Een vliesmasker

Wanneer je bent teruggekeerd van vakantie, kan je huid wel wat verwennerij gebruiken. Een behandeling kan bovendien bijdragen aan een langer gezonde en fris uitziende huid. Door de Valmont basisbehandeling te combineren met een vliesmasker til je huidverbetering naar een hoger niveau. Het vliesmasker hydrateert en kalmeert je huid. Bovendien bevat het masker werkzame stoffen die kraaienpootjes verminderen. De behandeling is dus sterk hydraterend, helend en liftend!

Maak kennis met Gabriella Cosmetics

Voor een professionele Valmont-behandeling kun je terecht bij Gabriella Cosmetics. De specialisten verwennen jou en je huid met deze verzorgingsmethode. Ook voor andere behandelmogelijkheden ben je hier van harte welkom. Vind jij het lastig om te bedenken welke behandeling bij jou past? De specialisten adviseren je graag.