Valmont basis behandeling

Valmont basis behandeling in Vught

Bij Gabriella Cosmetics kunt u van diverse Valmont behandelingen genieten. Naast de Valmont basis behandeling kunt u bij ons ook kiezen voor de Valmont behandeling met vliesmasker voor een nog mooier resultaat. De weldaden van de Valmont basis behandelingen kan men het beste ervaren tijdens een, volgens speciale methode uitgevoerde, exclusieve schoonheidsbehandeling. Laat u verwennen met deze ontdekkende verzorgingsmethode.

Wat is Valmont?

Het Zwitserse merk Valmont bestaat al meer dan 30 jaar en beschikt over een lijn producten en schoonheidsbehandelingen die in het teken staan van celtherapie. De hoofdbestanddelen DNA en RNA zorgen ervoor dat de celdeling op gang komt. Met het ouder worden wordt ook onze kostbare huid ouder en verloopt de huiddeling steeds trager. Met onze Valmont basis behandeling krijgen de huidcellen de instructie om zich sneller te delen. Hierdoor vind het proces van huidvernieuwing elke 28 dagen plaats waarmee het huidverouderingsproces structureel wordt vertraagd.

Naast de hoofdbestanddelen DNA en RNA bevatten de producten van Valmont ook gletsjerwater. Het gletsjerwater is zuiver, exceptioneel zacht, is niet bewerkt noch getransformeerd en heeft een ideaal mineraalgehalte. Door de hoge concentratie aan mineralen wordt de cellulaire activiteit bevordert en krijgt uw huid een goede fysiologische balans. Onze Valmont basis behandeling geeft uw huid glans en een immense puurheid en zachtheid.

Valmont voordelen

De voordelen van de Valmont producten kunt u het beste ervaren tijdens een van onze luxe Valmont schoonheidsbehandeling. Door de diversiteit van onze behandelingen is er voor ieder huidtype een behandeling welke het beste aansluit op uw huid. Met onze Valmont basis behandeling bent u verzekerd van een zichtbaar resultaat en een schone, zacht huid. Wilt u echt een verbluffend resultaat? Dan kiest u voor onze Valmont behandeling met vliesmasker welke een sterk hydraterende, helende en liftende werking heeft op uw huid.

Professionele Valmont basis behandeling in Vught

Ga lekker achterover liggen terwijl onze specialisten u verzorgen met onze Valmont basis behandeling. Met onze professionele en zorgvuldige werkwijze zorgen wij goed voor uw huid en houden wij deze in uitstekende conditie. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Voor een professionele Valmont basis behandeling in Vught gaat u naar Gabriella Cosmetics.

Online Afspraak maken

Toonaangevende merken