Huidverbetering

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. Het is snel, pijnloos, met een verbluffend resultaat. Door middel van fijne microkristallen van medische kwaliteit, worden de bovenste dode huidcellenlaag van de huid verwijderd. De nieuwe huid die daaronder te voorschijn komt, is zacht, glad, gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Daarnaast wordt de onderliggende huid gestimuleerd tot de aanmaak van collageen zodat deze dikker en steviger wordt.

Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeltechniek voor zowel het gezicht als de decolleté. Hierbij wordt hyaluronzuur in combinatie met vitamines, mineralen en DMAE in de huid aangebracht. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd en zal gladder en steviger aanvoelen en daardoor minder snel verslappen.

De Mesotherapiebehandeling is een behandeling die zowel met- als zonder naald kan worden toegepast.

Ook passen wij het nieuwe concept van huidverjonging met Mesotherapie toe, needling, waarbij we de huid bestempelen met meerdere naaldjes of met een mono-needle.

Het resultaat: uw huid ziet er weer jong en stralend uit!

Skin shooter

Een fantastische manier om je huid te verjongen op de zeer korte termijn.

Beauty Angel

De Beauty Angel is een unieke combinatie van lichtbehandeling en verzorgingsproducten voor een stralende tint en een strakke huid. Neem plaats, sluit uw ogen, geniet van het licht en zie er daardoor jonger uit! Wat klinkt als een droom, wordt met het Energizing Light in de Beauty Angel, werkelijkheid. Dankzij de innovatieve lichttechnologie wordt de huid nieuw leven in geblazen. Door de toepassing van de Beauty Angel worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de symptomen te verbergen worden de oorzaken van de huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd. Geniet van een ontspannen ervaring en voel u gewoon lekker in uw vel!

RF behandeling

Met Radio Frequentie technologie kan door het opwekken van warmte en energie in de behandeling nieuw collageen worden gevormd. De Radio Frequentie therapie werkt huidverbeterend, zodat de huid er gladder, strakker en frisser gaat uitzien. We adviseren om een optimaal resultaat te krijgen een kuur van 6 sessies te doen waarbij u 1 x p week komt Daarna is het raadzaam om het resultaat vast te houden en huidveroudering af te remmen door eens in de 4 tot 6 weken een behandeling te doen.

MTS roller therapy

Binnenkort meer toelichting.

PCA retinol

Binnenkort meer toelichting.

PCA peeling

Binnenkort meer toelichting.

Bindweefselmassage

Binnenkort meer toelichting.

Toonaangevende merken