Carita basis behandeling

Carita basis behandeling in Vught

Heerlijk genieten van een Carita schoonheidsbehandeling bij Gabriella Cosmetics. Ervaar een heerlijk zachte, verfraaiende en verfrissende behandeling uitgevoerd door onze schoonheidstherapeuten. Een unieke combinatie van een scrubbehandeling, renovateur én onze speciale technieken zorgen voor een uitzonderlijk verfrissend en vernieuwend resultaat.

Naast onze Carita basis behandeling kunt u bij ons ook terecht voor Carita schoonheidsbehandelingen die meer gericht zijn op bijvoorbeeld hydratie of behandelingen met een liftende werking. Wilt u een behandeling die gericht is op de hydratatie van uw huid, ga dan voor de Carita hydraterende behandeling. Voor een schoonheidsbehandeling met een liftende werking neemt u de Carita liftende behandeling.

Wat is Carita?

Met meer dan 70 jaar ervaring is het luxueuze merk Carita een absolute bekendheid binnen de schoonheidsindustrie. De professionele schoonheidsbehandelingen van Carita zijn gebaseerd op 3 pijlers, expertformules, technische gebaren en geavanceerde energieën. Deze combinatie zorgt voor unieke behandelingen met gepersonaliseerd en transformerend resultaat dat aan elk moment en ieder lichaam is aangepast.

De technische expertformules van Carita lenen zich gemakkelijk voor alle professionele schoonheidsbehandelingen om de werking van energieën te sturen en te begeleiden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze getrainde schoonheidsprofessionals met toegepaste precisie. Het resultaat is verbluffend!

Carita producten

Naast onze Carita basis behandeling kunt u bij ons ook terecht voor alle schoonheidsproducten van Carita. Door het dagelijks gebruik van deze producten zijn onze therapeuten goed op de hoogte van alle ins en outs en kunnen u persoonlijk advies geven. Een schoonheidsbehandeling van Carita hoeft namelijk niet te stoppen na een behandeling. Met de juiste producten en het juiste advies kunt u langer nagenieten van de handeling en houdt u het resultaat langer in stand.

Luxe Carita basis behandeling in Vught

Ervaar zelf de voordelen van Carita in onze professionele en zorgvuldige werkwijze en kom helemaal tot rust. Onze schoonheidstherapeuten staan voor u klaar, niet alleen voor de behandelingen maar ook voor advies. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Kom naar Gabriella Cosmetics in Vught voor een heerlijke Carita basis behandeling.

Online Afspraak maken
Specialist in huidverbetering
Resultaatgerichte behandeling
Gediplomeerde medewerkers
Exclusieve kwaliteit merken
Uitmuntend resultaat

Toonaangevende merken

 
 

AUTUMN TREATMENT
Verwen jezelf met een verwarmende Autumn Treatment voor maar € 75,-