Wimpers verven

Wimpers verven in Vught

Last van dunne en lichte wimpers? Geen zin om elke dag met mascara aan de slag te gaan? Laat dan uw wimpers verven bij Gabriella Cosmetics in Vught. Onze specialisten zitten voor u klaar en zorgen dat uw wimpers weer gezien mogen worden. Het verven van wimpers duurt nooit lang, vaak staat u binnen 30 minuten weer buiten met mooie volle wimpers. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van volle wimpers! Heeft u een gevoelige huid of een allergie voor bepaalde stoffen? Laat het ons weten. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Naast het verven van wimpers kunt u ook uw wenkbrauwen laten verven bij Gabriella Cosmetics. Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Wimpers laten verven

Zelf uw wimpers verven is natuurlijk gewoon mogelijk. Echter komt het vaak voor dat het resultaat niet helemaal naar wens is, dat er verf in de ogen komt en dat het resultaat binnen enkele dagen verdwijnt als sneeuw voor de zon. Laat uw wimpers daarom verven door één van onze gediplomeerde specialisten.

Twijfelt u? Lees dan hier de voordelen van het laten doen:

Ervaring met wimpers verven

Onze schoonheidsspecialisten houden zich dagelijks bezig met het verven van wimpers. Hierdoor hebben ze, naast een diploma, voldoende ervaring om te zorgen dat uw wimpers weer stralen na iedere behandeling.

Verf blijft langer zitten

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van de beste materialen blijft de verf langer zitten en zal het resultaat langer aanhouden.

Heerlijk ontspannen

Een leuk kleurtje kiezen om vervolgens lekker achterover te leunen is het enige wat u hoeft te doen.

Advies op maat

U weet niet welke kleur het beste bij u past? Geen probleem! Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle beschikbare kleuren en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wenkbrauwen laten verven in Vught

Wimpers laten verven in Vught Ervaar zelf de voordelen wanneer u uw wimpers laat verven door één van onze schoonheidsspecialisten. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden. Naast het verven van wimpers kunt u bij ons ook terecht voor huidverbetering en alle andere schoonheidsbehandelingen.

Voor het beste resultaat laat u uw wimpers verven bij Gabriella Cosmetics in Vught.

Online Afspraak maken

Toonaangevende merken