Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven in Vught

Wilt u graag volle en donkere wenkbrauwen? Of liever een natuurlijke kleur die uw ogen accentueren? Kom dan eens langs in onze schoonheidssalon in Vught. Onze wenkbrauwspecialisten zitten voor u klaar en helpen u graag met het kiezen van de juiste kleur. Heeft u zelf al een kleur in gedachte? Geef het aan ons door en wij doen de rest.

Naast het verven van uw wenkbrauwen kunnen wij ook uw wenkbrauwen epileren. Wanneer de wenkbrauwen geverfd zijn kunnen we precies zien welke haartjes buiten het model vallen om deze vervolgens direct weg te halen.

Wenkbrauwen laten verven

Zelf uw wenkbrauwen verven kan lastig karwei zijn. De verf pakt niet goed, de kleur is toch niet helemaal naar wens of er zit meer verf op de huid dan op de wenkbrauwen zelf… Doe geen onnodige moeite en laat uw wenkbrauwen verven bij Gabriella Cosmetics.

Wat zijn de voordelen van het laten verven van wenkbrauwen?

Wenkbrauwen laten verven door specialist

Onze gediplomeerde specialisten verven uw wenkbrauwen met optimale concentratie en uiterste precisie. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Omdat onze specialisten dagelijks bezig zijn met het verven van wenkbrauwen zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wenkbrauwen verven.

Verf blijft langer zitten

Door het goed aanbrengen van de verf in combinatie met de beste materialen blijft de verf langer zitten en is het resultaat langer zichtbaar.

Heerlijk ontspannen

Kies samen met onze specialist de juist kleur en ga lekker achterover liggen. Meer hoeft u niet te doen.

Wenkbrauw advies op maat

Heeft u zelf een kleur in gedachte maar bent u niet helemaal zeker of dit iets voor u is? Geen probleem! Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle beschikbare kleuren en de laatste trends en zullen u altijd adviseren.

Wenkbrauwen laten verven in Vught

Gabriella Cosmetics is een specialist in schoonheidsbehandelingen en huidverbetering. Met een vast team van gediplomeerde medewerkers én het gebruik van exclusieve kwaliteit merken gaan wij voor uitmuntend resultaat. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Laat uw wenkbrauwen verven bij Gabriella Cosmetics in Vught voor het beste resultaat.

Online Afspraak maken

Toonaangevende merken