Valmont behandeling met vliesmasker

Valmont behandeling met Vliesmasker in Vught

Voor een professionele Valmont behandeling met vliesmasker komt u naar Gabrielle Cosmetics. Door het gebruik van het vliesmasker tillen wij onze Valmont basis behandeling naar een hoger niveau en krijgt u een nog mooier en verbluffender resultaat. De weldaden van onze Valmont behandeling met vliesmasker kunt u het beste ervaren tijdens een, volgens speciale methode uitgevoerde, exclusieve schoonheidsbehandeling. Laat u verwennen door onze specialisten met deze ontdekkende verzorgingsmethode.

Wat is Valmont?

Het merk Valmont vind haar oorsprong in Zwitserland en bestaat al meer dan 30 jaar. Valmont beschikt over een lijn producten en schoonheidsbehandelingen die in het teken staan van celtherapie. De hoofdbestanddelen van Valmont zijn DNA en RNA en zorgen ervoor dat de celdeling op gang komt. Omdat onze huid ouder word verloopt de huiddeling steeds trager. Met onze Valmont behandeling met vliesmasker krijgen de huidcellen de instructie om zich sneller te delen. Hierdoor vind het proces van huidvernieuwing sneller plaats, namelijk in 28 dagen, waarmee het huidverouderingsproces structureel wordt vertraagd.

Naast DNA en RNA bevatten de producten van Valmont ook Zwitsers gletsjerwater. Het gletsjerwater is exceptioneel zacht en zuiver, is niet bewerkt noch getransformeerd en heeft een ideaal mineraalgehalte. Door de hoge concentratie aan mineralen wordt de cellulaire activiteit bevordert en krijgt uw huid een goede fysiologische balans.

Valmont vliesmasker

Tijdens de Valmont behandeling met vliesmasker ervaart u onze luxueuze Valmont basis behandeling in combinatie met een verfrissend vliesmasker. Het vliesmasker is ideaal om uw huid te hydrateren en te kalmeren. De werkzame stoffen verminderen kraaienpootjes en hydrateren de huid intensief. Onze Valmont behandeling met vliesmasker zorgt dus voor een sterk hydraterende, helende en liftende werking op uw huid.

Verzorgende Valmont behandeling met Vliesmasker in Vught

De voordelen van de Valmont producten kunt u het beste ervaren tijdens onze Valmont behandeling met vliesmasker. Ga lekker achterover liggen terwijl onze specialisten u verzorgen met onze Valmont producten. Met onze professionele en zorgvuldige werkwijze zorgen wij goed voor uw huid en houden wij deze in uitstekende conditie. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics in Vught of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Voor een professionele Valmont behandeling met vliesmasker in Vught gaat u naar Gabriella Cosmetics.

Online Afspraak maken

Toonaangevende merken