Wat weet jij van de huidspecialist?
1 oktober 2021

Soms weten we gewoon niet meer wat we met onze huid aan moeten. Het is ook niet makkelijk. Kijk, als we nou eens bij onze geboorte op papier een precieze uitleg kregen over hoe we onze huid moeten verzorgen, dan zou ons dat een hoop problemen schelen. Dan hadden we ons op school niet hoeven schamen voor onze puistjes en wisten we gedurende de jaren de rimpels te voorkomen. Maar zo simpel is het nou eenmaal niet. We gebruiken dus maar van allerlei middeltjes van de drogist, maar het gewenste resultaat krijgen we meestal niet. Hoe komt dat toch?

Kom achter jouw huidtype

Iedere huid is anders en daarom werken de meeste producten ook niet voor iedereen. Het is daarom sowieso handig om een keer te laten uitzoeken wat je huidtype is, want zo kun je gericht op zoek gaan naar de juiste producten voor je huid. Maar er komt ook nog een factor bij kijken: namelijk je leeftijd. Je huid verandert namelijk ook met de jaren en heeft daarom ook met de tijd andere producten nodig. Gelukkig is iedere huid te verzorgen en is het gewoon een kwestie van het vinden van de juiste behandeling.

Start goed met een peeling

Naast dat je naar een specialist kunt gaan voor advies over huidverzorging, kun je je huid daar ook eens goed laten behandelen. Een peeling is daar ideaal voor. Bij Gabriella Cosmetics werken wij met de peelings van Natura Bissé. Hun producten worden ontwikkeld door dermatologen en medisch specialisten, en bevatten zorgvuldig uitgezochte ingrediënten. Deze peelings zijn ideaal voor zowel huidverbetering als het voorkomen van huidveroudering.

Glyco-3 Peel

Velen hebben tijdens hun puberteit wel eens last gehad van die vervelende mee-eters of zelfs van acne. Maar ook op latere leeftijd kun je last hebben van puistjes. Voor diegenen die er niet langer mee willen blijven rondlopen, is de Glyco-3 een hele geschikte behandeling. Deze peeling is namelijk geschikt voor iedereen met een vette en acne-gevoelige huid. Het zorgt voor een diepe reiniging die de poriën verkleint, acne-littekens vermindert en de vorming van mee-eters voorkomt.

Radiance Lifting Peel

Maar ook op latere leeftijd kun je huidproblemen tegenkomen, zoals huidveroudering of een beschadigde huid. In dat geval is de Radiance Lifting Peel de beste optie. Dit is een peeling op basis van zeer krachtige en effectieve zuren. Deze peeling zorgt ervoor dat de lengte en diepte van je rimpels verminderd worden en dat er zichtbaar minder rimpels ontstaan. Verder bereikt deze peeling direct een liftend effect en gaat het zonneschade en hyperpigmentatie tegen.

Nieuwsgierig?

Wil je weten of één van deze peelings iets voor jou is? Of wat de beste behandeling voor jouw huidtype is? Dan helpen we je graag bij Gabriella Cosmetics. We leggen je nog graag meer uit over deze producten. Nog een weetje: beide peelings hebben trouwens geen downtime. Dit betekent geen rode, gevoelige huid en geen schilfering. Verder kunnen ze allebei in kuurverband geboekt worden. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.