huid
Zet je huid aan het werk!
12 maart 2020

Nieuw jaar, nieuwe kansen. En dat geldt ook voor je huid! Want we willen allemaal wel gezegend zijn met een mooie, stralende huid. Toch kan het lijken alsof het niet voor jou is weggelegd. Pukkeltjes, oneffenheden, rimpeltjes of andere ontsieringen, er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij niet blij bent met je huid. Gelukkig zijn er mogelijkheden om het beste uit jezelf te kunnen halen!

Innovatieve lichttechnologie

Bij Gabriella Cosmetics werken we met jou aan een nieuwe start voor je huid met behulp van de speciale lichttechnologie van de Beauty Angel. Dit is naast effectief ook een heel ontspannen behandeling met ELT (Energizing Light Technology). De innovatieve lichttechnologie zorgt voor natuurlijke huidverbetering, doordat de huidfuncties worden gestimuleerd. Dat houdt in dat de doorbloeding wordt verbeterd, de poriën worden verfijnd en de hydratatie van de huid wordt gestimuleerd. Om die redenen zorgen een paar minuten onder de Beauty Angellamp voor een stralende huid.

Ook bij huidverjonging

Niet alleen bij onzuiverheden kan de Beauty Angel worden ingezet. Ook bij huidverjonging is deze behandeling effectief. Dat komt doordat het licht de aanmaak van collageen aanwakkert. Collageen zorgt ervoor dat de huid soepel en stevig voelt, en wordt in steeds mindere mate aangemaakt naarmate je ouder wordt. Na de behandeling zie je dat rimpeltjes vervagen, rode vlekjes verdwijnen en de huid een stuk elastischer aanvoelt. De symptomen van huidveroudering worden zodoende niet verborgen, maar van binnenuit op natuurlijke wijze verminderd.

Meteen effect

Tijdens de behandeling kun je heerlijk tot rust komen, aangezien er geen ongemak of pijn mee gepaard gaat. Een sessie duurt een kwartier en is geheel veilig. Er is dus geen sprake van schadelijke uv-straling, en is dan ook geschikt voor alle huidsoorten. Voorafgaand aan de lichtbehandeling, wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Na de behandeling kan de huid goed verzorgd en gevoed worden, en is meteen al veel effect zichtbaar.

Tips voor thuis

Tevreden met het resultaat en je mooiere, verbeterde huid? De experts van Gabriella Cosmetics adviseren je graag over hoe je dat zo kunt houden! Een aantal tips:

  • Al na één behandeling is er effect zichtbaar, maar het mooiste resultaat behaal je met een kuurbehandeling. Plan dus meteen een aantal afspraken in voor jouw huid!
  • Reinigen is een belangrijke stap, wanneer de huid niet gereinigd wordt, ontstaan er vaak onzuiverheden. Vraag aan de specialist wat voor reiniging jouw huidtype nodig heeft.
  • De huid moet regelmatig geëxfolieerd worden. Vaak gebruiken mensen hierbij scrubs, maar deze zijn al snel te krachtig! Kies voor een speciale peeling. De specialist kan dit uitvoeren of je adviseren over wat bij jouw huid past.

Benieuwd?

Voor uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige beautybehandelingen staan de experts van Gabriella Cosmetics & Beauty Care graag voor je klaar. Gabriella: ‘Omdat we gepassioneerd zijn over ons vak, doen we altijd ons uiterste best voorop te blijven lopen. Dat betekent expertise in de verschillende therapieën en behandelingen, en het gebruiken van innovatieve technieken.’ Of je nu last hebt van een huidprobleem, een verwenbehandeling zoekt of huidveroudering wilt aanpakken, het team heet je van harte welkom!