Carita hydraterende behandeling

Carita hydraterende behandeling in Vught

Onze Carita hydraterende behandeling is een gezichtsbehandeling voor alle leeftijden. Vrijwel iedereen heeft een vochtarme huid die bij het veranderen van het seizoen of na het warm douchen, ruw en droog kan aanvoelen. Tijdens onze Carita hydraterende behandeling wordt de huid gereinigd met de hoogwaardige producten van Carita. Onzuiverheden in en op de huid worden verwijderd en de huid zal weer gaan stralen.

Naast onze Carita hydraterende behandeling kunt u bij ons ook terecht voor andere Carita schoonheidsbehandelingen. Wanneer u een behandeling wenst met een liftende werking gaat u voor onze Carita liftende behandeling. Indien u geen specialmise wenst maar wel de voordelen van Carita wilt ervaren kiest u onze Carita basis behandeling.

Wat is Carita?

Carita is een zeer bekende speler binnen de schoonheidsindustrie. Ze beschikken over meer dan 70 jaar ervaring en creëren schoonheidsbehandelingen en producten van het hoogste niveau. Deze behandelingen en producten zijn gebaseerd op 3 pijlers, expertformules, technische gebaren en geavanceerde energieën. Het resultaat van deze unieke combinatie zorgt voor gepersonaliseerde behandelingen met verbluffend resultaat.

Onze Carita schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door onze getrainde schoonheidsprofessionals. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en te ontspannen.

Hydraterende Carita producten

Een goede en regelmatige huidverzorging zorgt ervoor dat uw huid in topconditie blijft. De vochtbalans blijft op peil en de huid blijft intact. Tussen de behandelingen door is het daarom belangrijk dat u zelf ook uw huid blijft verzorgen. U kunt naast de Carita hydraterende behandelingen ook bij ons terecht voor alle schoonheidsproducten van Carita. Met de juiste producten en ons advies kunt u langer nagenieten van de hydraterende behandelingen en houdt u het resultaat langer in stand.

Luxe Carita hydraterende behandeling in Vught

Ervaar zelf de voordelen van onze Carita hydraterende behandeling. Uw huid voelt weer zacht en soepel aan en u gaat de deur uit met advies waar u ook na de behandeling mee vooruit kunt. Maak vrijblijvend een afspraak met Gabriella Cosmetics in Vught of kom gezellig langs en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Kom naar Gabriella Cosmetics in Vught voor een heerlijke Carita hydraterende behandeling.

Online Afspraak maken
Specialist in huidverbetering
Resultaatgerichte behandeling
Gediplomeerde medewerkers
Exclusieve kwaliteit merken
Uitmuntend resultaat

Toonaangevende merken

 
 

AUTUMN TREATMENT
Verwen jezelf met een verwarmende Autumn Treatment voor maar € 75,-